Το απόλυτο εργαλείο για μια οργανωμένη σχολική χρονιά

Back to School Planner για γονείς

Πες αντίο στο χάος,  οργάνωσε τις σημαντικές πληροφορίες και παρακολούθησε τις δραστηριότητες του παιδιού σου καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 

Μόνο το Planner

€15

Πρόσβαση σε Όλα

€15/μήνα

Θα λάβεις το planner και μαζί 100άδες ακόμη εκτυπώσιμα, λίστες, παιχνίδια, βίντεο, δραστηριότητες κ.α. > 

Πες αντίο στην τρέλα και στο χάος της νέας σχολικής χρονιάς

Το Back to School Planner για γονείς θα γίνει το δεξί σου χέρι στην οργάνωση της φετινής σχολικής χρονιάς. Ποτέ πια δεν θα ξεχάσεις σημαντικές ημερομηνίες,  συναντήσεις ή εκδηλώσεις. Ποτέ πια δεν θα ψάχνεις τηλέφωνα και πληροφορίες την τελευταία στιγμή. 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας γονιός για να μείνει οργανωμένος καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Έρχεται σε ψηφιακή μορφή (αρχείο pdf) και έτσι σε λίγα μόνο λεπτά μπορείς εκτυπώσεις το planner και να αρχίσεις να οργανώνεις: Από τον προγραμματισμό των σημαντικών ημερομηνιών και εκδηλώσεων, μέχρι τον προγραμματισμό γευμάτων - αλλά ακόμη και την παρακολούθηση της προόδου του παιδιού σου!

Με το Back to School Planner για γονείς θα έχεις στην άκρη των δακτύλων σου όλα όσα χρειάζεσαι για να εξασφαλίσεις μια ομαλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά. 

Μην αφήσεις την έλλειψη οργάνωσης ή χρόνου να σε πτοήσει. Πάρε τον έλεγχο της φετινής σχολικής χρονιάς στα χέρια σου με το Back to School Planner για γονείς. Απόκτησέ το σήμερα και νιώσε την ψυχική ηρεμία του να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. 

Ξεκλείδωσε το planner μαζί με100άδες ακόμη εκτυπώσιμα, λίστες, παιχνίδια, βίντεο, δραστηριότητες ως μέλος του Love, mom!

Παρ' όλο που μπορείς να αγοράσεις το planner σκέτο με μόνο 15 ευρώ, για τις επόμενες λίγες μέρες έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις ως μέλος του Love, mom. Αυτό σημαίνει ότι με μόνο 15 ευρώ σήμερα (και στη συνέχεια 15 ευρώ το μήνα για όσο παραμένεις) θα αποκτήσεις τόσο το planner όσο και εκατοντάδες ακόμη εργαλεία, εκτυπώσιμα, λίστες, παιχνίδια και δραστηριότητες για τη φετινή σχολική χρονιά και όχι μόνο. Η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα μέχρι να διακόψεις και μπορείς να διακόψεις εύκολα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου ή με ένα απλό email. 

Το Love, mom παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να χαρίσεις στα παιδιά το δώρο μιας χαρούμενης παιδικής ηλικίας και να γίνεις μία πιο οργανωμένη, πιο θετική και πιο χαρούμενη μαμά! Αυτή την περίοδο οι εγγραφές είναι κλειστές, παρ' όλα αυτά για λίγες μόνο μέρες μπορείς να γίνεις μέλος, μέσω αυτής της ειδικής προσφοράς.

Πρόσβαση στο πλούσιο υλικό που υπάρχει ήδη στην πλατφόρμα 

Αμέσως μόλις γίνεις μέλος, θα αποκτήσεις πρόσβαση σε εκατοντάδες εκτυπώσιμα, λίστες, ημερολόγια, άλλα planners, βίντεο και υποστηρικτικό υλικό. 

Δημιουργία αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή

Το Love, mom έχει ως κύριο στόχο το να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και να χαρίσεις στα παιδιά το δώρο μιας αξέχαστης παιδικής ηλικίας. 

Λύσεις και απαντήσεις σε θέματα μητρότητας

Στο Love, mom μαθαίνεις όχι μόνο από τη δική σου εμπειρία αλλά από την εμπειρία και άλλων μαμάδων και ειδικών. 

Δεν είμαστε μόνες μας σε αυτόν τον κόσμο! 

Υποστηρικτική ομάδα μελών

Στο Love, mom θα βρεις μια δεμένη κοινότητα μαμάδων σαν κι εσένα, που θα σε καλωσορίσουν με ανοιχτή αγκαλιά και θα μοιραστούν τα δικά τους μυστικά και ιδέες.

Απόκτησε το planner με τον έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους: 

μονο to planner

Αποκτάς μόνο το planner

15

 • Άμεση πρόσβαση στο planner
 • 100άδες ακόμη εκτυπώσιμα
 • Δημιουργία αναμνήσεων
 • Παιχνίδια και δραστηριότητες
 • Λύσεις και απαντήσεις
 • Υποστηρικτική ομάδα μελών
planner kai προσβαση σε ολα

Αποκτάς το planner και τα προνόμια του μέλους

15/μήνα

 • Άμεση πρόσβαση στο planner
 • 100άδες ακόμη εκτυπώσιμα
 • Δημιουργία αναμνήσεων
 • Παιχνίδια και δραστηριότητες
 • Λύσεις και απαντήσεις 
 • Υποστηρικτική ομάδα μελών

100% Εγγύηση

Αν επιλέξεις να αποκτήσεις το planner ως μέλος του Love, mom, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή με ένα απλό email στο help@aspaonline.gr. Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραμονής, ούτε συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι θα λάβω με την αγορά μου;

Το planner είναι αρχείο pdf, το οποίο κατεβάζεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σου. Θα το παραλάβεις επίσης και με email. Δεν θα λάβεις κάτι στο σπίτι σου (σε φυσική μορφή) καθώς πρόκειται για αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή.

Αν επιλέξεις να γίνεις μέλος στο Love, mom θα αποκτήσεις πρόσβαση στο planner αλλά και στην περιοχή των μελών όπου θα βρεις εκατοντάδες ακόμη εκτυπώσιμα, λίστες, παιχνίδια, βίντεο, δραστηριότητες κ.α.

Για ποια ηλικία παιδιών είναι κατάλληλο το Love Mom?

Το Love Mom προορίζεται για μαμάδες παιδιών 2-12 χρονών. Κάποια από τα θέματα που θα καλύψουμε αφορούν όλες τις μαμάδες (όπως η οργάνωση σπιτιού, η διαχείριση του χρόνου, κλπ) αλλά θα επικεντρωνόμαστε κυρίως στις παραπάνω ηλικίες.

Αν μετανιώσω, μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Ναι, μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα, με ένα απλό email στο help@aspaonline.gr ή και μόνη σου από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Δεν υπάρχουν συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Μπορείς να πληρώσεις με όλες τις κύριες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Κάθε πότε γίνεται η χρέωση της κάρτας μου;

Η χρέωση γίνεται την ημέρα της εγγραφής σου και την ίδια μέρα τον επόμενο μήνα αυτόματα.

Τι θα συμβεί όταν ολοκληρώσω τη διαδικασία εγγραφής;

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σου θα αποκτήσεις πρόσβαση στην περιοχή των μελών όπου θα σε υποδεχτώ εγώ προσωπικά με το βίντεο καλωσορίσματος και περαιτέρω οδηγίες.

Θα λάβεις επίσης και το email καλωσορίσματος με οδηγίες για το πώς να κατεβάσεις το planner σου και πώς να μπεις στο προαιρετικό κλειστό μας group στο facebook. 

Έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Πώς μπορεί να με βοηθήσει το Love, mom;

Το Love, mom έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και να σου γλυτώνει χρόνο.

Κάνουμε όλη την προετοιμασία για σένα έτσι ώστε να τα έχεις όλα έτοιμα! Έτσι ο χρόνος που θα περνάς με τα παιδιά θα είναι ποιοτικός, θα χτίζεις περισσότερες όμορφες αναμνήσεις και θα έχεις περισσότερο χρόνο και για τον εαυτό σου.