Χριστουγεννιάτικο Planner

Το μυστικό σου για οργανωμένα Χριστούγεννα! 


Το Χριστουγεννιάτικό planner θα σε βοηθήσει να οργανωθείς, να ξεαγχωθείς και να απολαύσεις τις γιορτές, χωρίς στρες, τρέξιμο της τελευταίας στιγμής και περιττά έξοδα. 


Με τη βοήθεια του planner θα μπορέσεις... 

  • Να οργανωθείς και να μην ξεχάσεις τίποτα.
  • Να προγραμματίσεις το μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα ψώνια.
  • Να ορίσεις τον προϋπολογισμό σου.
  • Να αποφασίσεις τι δώρα θα πάρεις και σε ποιον.
  • Να σημειώσεις τις αγαπημένες σου συνταγές, ταινίες, τραγούδια.
  • Να οραματιστείς πώς θέλεις να είναι οι φετινές γιορτές και να ζήσεις μαγικές στιγμές!

Αν θέλεις να απολαύσεις Χριστούγεννα χωρίς άγχος, φωνές και τύψεις, επειδή κάποιον ή κάτι ξέχασες ή επειδή δεν τα πρόλαβες όλα, απόκτησε το planner τώρα! 

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Tο planner διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σου, θα μπορέσεις να το κατεβάσεις στη στιγμή και παράλληλα θα το λάβεις και στο email σου. 

9,95€

Το planner περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω: 


ΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Η λίστα οργάνωσης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι χωρισμένη σε περιόδους (από τέλος Νοεμβρίου ως την Πρωτοχρονιά) και θα σε βοηθήσει να τα θυμηθείς όλα: Από γενική καθαριότητα, ως τύλιγμα δώρων. Από κουρέματα, ως καρότα για τους ταράνδους! Χο, χο, χο! 

ΣΤΟΧΟΙ


Πώς θέλεις να είναι οι φετινές γιορτές; Τι θέλεις να κάνεις και τι να σταματήσεις να κάνεις; Πώς θέλεις να θυμάσαι τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;


Γράψε τους στόχους των γιορτών γιατί "όλα δημιουργούνται πάντα δύο φορές. Πρώτα στο μυαλό και μετά στην πραγματικότητα". (Robin Sharma)

MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Το Χριστουγεννιάτικο (ή Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι) παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις γιορτές! Προγραμματίζοντας έγκαιρα το μενού εκείνων των ημερών εξασφαλίζεις ότι δεν θα τρέχεις την τελευταία στιγμή και ότι έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα υλικά. 

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ


Τύπωσε τη σελίδα όσες φορές θέλεις και σημείωσε τις αγαπημένες σου συνταγές, νέες ή δικές σου παλιές αγαπημένες και κράτησέ τις συγκεντρωμένες, ώστε να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους των γιορτών προέρχεται από το γεγονός ότι τα έξοδα είναι αυξημένα. Έξοδα για δώρα, για φαγητό, για μετακινήσεις κλπ. Ορίζοντας από την αρχή τον προϋπολογισμό σου, βεβαιώνεσαι ότι δεν θα κάνεις περιττά έξοδα. Και αν δεν έχεις ξανακάνει προϋπολογισμό, η εύχρηστη λίστα, θα σε καθοδηγήσει. 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΩΝ


Το μυστικό του Άγιου Βασίλη είναι ότι κρατάει λίστα για να μην ξεχάσει κανένα από τα παιδιά. Γιατί λοιπόν να μην τα κρατήσεις κι εσύ; Γράψε τους όλους στον κατάλογο και άρχισε να σκέφτεσαι από τώρα ιδέες. Και όταν θα περάσουν οι γιορτές μην πετάξεις τη λίστα σου. Κράτησέ την για να θυμάσαι τι τους πήρες ώστε να μην ξαναπάρεις το ίδιο δώρο!  

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΤΩΝ


Είτε συνηθίζεις να στέλνεις τις παραδοσιακές κάρτες με το ταχυδρομείο είτε e-cards, e-mails ή texts, σημείωσε εδώ σε ποιους θέλεις να στείλεις, ώστε να μην σου ξεφύγει κανένας! 

PLAYLISTS & ΤΑΙΝΙΕΣ


Σημείωσε τα αγαπημένα σου τραγούδια και τις ταινίες που θέλεις να δεις ή να ξαναδείς. And let the party begin! 

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! 


Λίστες, πρόγραμμα μαγειρέματος, ιδέες αυτοφροντίδας, βάζο ευγνωμοσύνης και άλλα πολλά!


Η αξία του planner είναι  €9,95

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα παραλάβω το planner;  

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω το planner. Πώς το παραγγέλνω;

Άσπα Τσαμαδή

Άσπα Τσαμαδή

Ποια είμαι;


Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  


Η πορεία του blog μου αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων. 


Έχω αφιερώσει τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου στο να βοηθάω άλλες μαμάδες να οργανώνουν και να απλοποιούν την καθημερινή τους ζωή με τα παιδιά και θα χαρώ να βοηθήσω κι εσένα!
Ποιος άλλος θα ήθελες να το δει; Μοιράσου το στα social media!  

Copyright © 2024 · Aspa Online · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου