Χριστουγεννιάτικο Planner

Το μυστικό σας για οργανωμένα Χριστούγεννα! 


Το Χριστουγεννιάτικό planner θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να ξεαγχωθείτε και να απολαύσετε τις γιορτές, χωρίς στρες, τρέξιμο της τελευταίας στιγμής και περιττά έξοδα. 


Με τη βοήθεια του planner θα μπορέσετε... 

  • Να οργανωθείτε και να μην ξεχάσετε τίποτα
  • Να προγραμματίσετε το μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
  • Να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας
  • Να αποφασίσετε τι δώρα θα πάρετε και σε ποιον
  • Να σημειώσετε τις αγαπημένες σας συνταγές, ταινίες, τραγούδια
  • Να βάλετε στόχο για το πώς θέλετε να είναι οι φετινές σας γιορτές και να ζήσετε μαγικές στιγμές!

Αν είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς άγχος, φωνές και τύψεις, επειδή κάποιον ή κάτι ξεχάσατε ή επειδή δεν τα προλάβατε όλα, κατεβάστε το planner τώρα! 

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Tο planner διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να το κατεβάσετε άμεσα και παράλληλα θα σταλεί και στο email σας. 

Το planner περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω: 


ΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Η λίστα οργάνωσης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι χωρισμένη σε περιόδους (από τέλος Νοεμβρίου ως την Πρωτοχρονιά) και θα σας βοηθήσει να τα θυμηθείτε όλα: Από γενική καθαριότητα, ως τύλιγμα δώρων. Από κουρέματα, ως καρότα για τους ταράνδους! Χο, χο, χο! 

ΣΤΟΧΟΙ


Ποιες είναι οι οικογενειακές παραδόσεις που θέλετε να κάνετε φέτος της γιορτές; Και ποιες οι παραδόσεις που θέλετε να σταματήσετε να κάνετε; Πώς θέλετε να θυμάστε τις φετινές γιορτές; 


Γράψτε τους στόχους των γιορτών γιατί "όλα δημιουργούνται πάντα δύο φορές. Πρώτα στο μυαλό και μετά στην πραγματικότητα". (Robin Sharma)

MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Το Χριστουγεννιάτικο (ή Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι) παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις γιορτές! Προγραμματίζοντας έγκαιρα το μενού εκείνων των ημερών εξασφαλίζετε ότι δεν θα τρέχετε την τελευταία στιγμή και ότι έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα υλικά. 

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ


Σημειώστε τις αγαπημένες σας συνταγές, είτε πρόκειται για νέες είτε για δικές σας παλιές δικές αγαπημένες και κρατήστε τις συγκεντρωμένες, ώστε να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή. 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους των γιορτών προέρχεται από το γεγονός ότι τα έξοδα είναι αυξημένα. Έξοδα για δώρα, για φαγητό, για μετακινήσεις κλπ. Ορίζοντας από την αρχή τον προϋπολογισμό σας, βεβαιώνεστε ότι δεν θα κάνετε περιττά έξοδα και δεν θα πιεστείτε οικονομικά, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά τις γιορτές. Και αν δεν έχετε ξανακάνει προϋπολογισμό, η εύχρηστη λίστα, θα σας καθοδηγήσει. 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΩΝ


Το μυστικό του Άγιου Βασίλη είναι ότι κρατάει λίστα για να μην ξεχάσει κανένα από τα παιδιά. Γιατί λοιπόν να μην κρατήσετε και εσείς; Γράψτε τους όλους στον κατάλογο και αρχίστε να σκέφτεστε από τώρα ιδέες. Και όταν θα περάσουν οι γιορτές μην πετάξετε τη λίστα σας. Κρατήστε την για να θυμάστε τι τους πήρατε ώστε να μην ξαναπάρετε το ίδιο δώρο!  

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΤΩΝ


Είτε συνηθίζετε να στέλνετε τις παραδοσιακές κάρτες με το ταχυδρομείο είτε e-cards, e-mails ή texts, σημειώστε εδώ σε ποιους θέλετε να στείλετε, ώστε να μην σας ξεφύγει κανένας! 

PLAYLISTS & ΤΑΙΝΙΕΣ


Σημειώστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και τις ταινίες που θέλετε να δείτε ή να ξαναδείτε. And let the party begin! 


Η αξία του planner είναι  €9,95

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα παραλάβω το planner;  

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω το planner. Πώς το παραγγέλνω;

Άσπα Τσαμαδή

Άσπα Τσαμαδή

Ποια είμαι;


Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  


Η πορεία του blog μου αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων. 


Έχω αφιερώσει τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής μου στο να βοηθάω άλλες μαμάδες να αλλάξουν τη δική τους και θα χαρώ να βοηθήσω κι εσάς! 

Ποιος άλλος θα θέλατε να το δει; Μοιραστείτε το στα social media!  

Copyright © 2023 · Aspa Online · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου