ΦΥΓΑΜΕΕΕ!

Έτοιμοι να φύγετε για ταξίδι; 

Ναι αλλά δε φεύγετε, αν δεν πάρετε μαζί σας το Φύγαμεεε! Το Φύγαμεεε! είναι μια πλούσια συλλογή με διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες για να παίξουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας!

Διασκεδαστικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια για το Ταξίδι

Το να μείνουν τα παιδιά ήσυχα κι ευδιάθετα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι δύσκολη υπόθεση. Συνήθως βαριούνται εύκολα, κουράζονται και γκρινιάζουν. Το "πότε φτάνουμε" ανά 10 λεπτά, μπορεί να σας τρελάνει! 

Το Φύγαμεεε! δημιουργήθηκε για να απασχολήσει τα παιδιά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Περιλαμβάνει παιχνίδια που παίζονται σε ταξίδια με το αυτοκίνητο, το καράβι, το τρένο ή το αεροπλάνο αλλά και όσο βρίσκεστε στον προορισμό σας, στην παραλία, στο εστιατόριο, στο καφέ ή οπουδήποτε αλλού. 

Κάποια από αυτά, τα παιδιά θα τα παίξουν μόνα τους και κάποια μπορείτε να τα παίξετε όλοι μαζί ώστε να διασκεδάσετε οικογενειακά!  

Και έτσι λοιπόν....

  • Θα περάσετε δημιουργικά κατά τη διάρκεια της διαδρομής
  • Θα γελάσετε με την καρδιά σας φτιάχνοντας το κλίμα για τη συνέχεια του ταξιδιού
  • Θα δημιουργήσετε τη δική σας οικογενειακή παράδοση
  • Θα έχετε στα χέρια σας δεκάδες παιχνίδια που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προετοιμασία
  • Δε θα ξανακούσετε "πότε φτάνουμε;" (όμως... θα ακούσετε "πότε θα ξαναφύγουμεεε!) 

Αποκτήστε το e-book και δώστε μια διαφορετική και άκρως διασκεδαστική νότα στα επόμενα ταξίδια σας! 

Φύγαμεεε! Διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για το ταξίδι

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Με την αγορά σας κατεβάζετε το pdf των 75 σελίδων στη στιγμή. Συμπεριλαμβάνονται και οι λύσεις. Κάποια από τα παιχνίδια και δραστηριότητες που περιλαμβάνονται:

Κυνήγια θησαυρού, παιχνίδια παρατηρητικότητας, σελίδες για χρωμάτισμα, "τι θα προτιμούσες;", παιχνίδια λογικής και μυστηρίου, γλωσσοδέτες, αινίγματα, bingo, κρυπτόλεξα και πολλά πολλά ακόμα!

Κολλάζ δραστηριότητεςΓεια! Είμαι η Άσπα!

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. 

Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  

Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια. Και σε αυτά τα 14 χρόνια πολλά έχουν συμβεί! Τα κυριότερα δύο είναι ότι τόσο το blog όσο και τα παιδιά μου... μεγάλωσαν! 

Πρώτα θα πω για το blog: Η πορεία του αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου άνοιξαν πόρτες, μου έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Τώρα θα πω για τα παιδιά μου: Δυστυχώς (ή ευτυχώς) μεγάλωσαν κι αυτά! Παρ' όλο όμως που έχουν αφήσει πίσω τους την παιδική τους ηλικία, αγαπούν ακόμα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες και με βοηθάνε πάντα να τεστάρω και να βελτιώνω τα παιχνίδια που δημιουργώ. 

Θα χαρώ να δείτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στο επόμενό σας ταξίδι! Για αυτό άλλωστε δημιούργησα το Φύγαμεεε!

Καλή διασκέδαση! 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι παίρνω με την αγορά μου;

Σε ποιες ηλικίες παιδιών απευθύνονται τα παιχνίδια;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω να το παραγγείλω. Τι πρέπει να κάνω; Copyright © 2022 · Aspa Online · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου