Current Progress
Current Progress
Current Progress
50%

Συγχαρητήρια! Το αρχείο σου ταξιδεύει ήδη για το email σου!

 Όσο περιμένεις, τσέκαρε την παρακάτω αποκλειστική προσφορά: Για τα επόμενα 20 λεπτά, μπορείς να αποκτήσεις τα Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες μόνο με 17€ αντί για 47€! 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Πάρε πίσω το χρόνο σου! Πάρε πίσω τη ζωή σου!

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες

Η προσφορά λήγει αυτόματα σε...

Οικογένεια, σπίτι, υποχρεώσεις, δουλειά, φίλοι... Προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες και να τα προλάβεις όλα, αλλά είναι δύσκολο... Ξεκινάς την ημέρα αγχωμένη και χωρίς ενέργεια . Τελειώνεις την ημέρα εξαντλημένη και γεμάτη τύψεις.

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτή την περιγραφή, το πρόγραμμα εκπαίδευσης Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες μπορεί να βοηθήσει. Μέσα σε 20 μόλις μέρες θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου καλύτερα, έτσι ώστε να αφήσεις περισσότερο χρόνο για αυτά που αξίζουν περισσότερο στη ζωή.

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες 5stars

Ανυπομονούσα κάθε μέρα για το επόμενο μυστικό γιατί το καθένα είχε να με εμπνεύσει. Ευχαριστώ πολύ!

Τι περιλαμβάνουν τα Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες;

Με την παραγγελία σου θα λάβεις όλα τα παρακάτω:

To e-book

To e-book

Θα λάβεις τα μυστικά διαχείρισης χρόνου σε e-book (pdf) το οποίο θα μπορείς να διαβάσεις από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό).

To 20ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με e-mail

To 20ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με e-mail

Για τις επόμενες 20 ημέρες θα στέλνω καθημερινά στο email σου "το μυστικό της ημέρας". Το διάβασμα των μυστικών σε δόσεις, θα σε βοηθήσει να τα αφομοιώσεις καλύτερα και να τα βάλεις σε εφαρμογή ευκολότερα. Στο τέλος των 20 ημερών θα είσαι μία διαφορετική, πιο οργανωμένη, πιο ήρεμη μαμά!

Τα συνοδευτικά εκτυπώσιμα Διαχείρισης Χρόνου

Τα συνοδευτικά εκτυπώσιμα Διαχείρισης Χρόνου

Τα εκτυπώσιμα θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς και να βάλεις σε τάξη τις προτεραιότητες σου.

“Τα μυστικά διαχείρισης χρόνου είναι σαν τη μαμά που σε παίρνει από το χεράκι και σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις, σε βοηθάει να διαχειριστείς την κάθε πληροφορία που έχεις στο κεφάλι σου και σε οργανώνει ώστε να μην χάνεις το χρόνο σου. Μου άρεσε που κάθε μέρα περίμενα να έρθει ένα μυστικό." 

~ Ιωάννα

“Το να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη μητέρα που τραβάει τα μαλλιά της όλη την ώρα προσπαθώντας να είναι "η καλύτερη μαμά του κόσμου" και να τα προλάβει όλα, σίγουρα σε κάνει να ηρεμείς και να νοιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Μέσα από τα "μυστικά" και γενικότερα το blog της Άσπας νοιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου. Νοιώθω ότι έχω έναν διαδικτυακό σύμμαχο!" 

~ Άννα 


Συχνές Ερωτήσεις

Τι θα συμβεί αφού ολοκληρώσω τη διαδικασία πληρωμής;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω; 

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»?

“Οι ψυχολόγοι λένε πως τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια όταν τους βάζουμε σε πρόγραμμα, όταν χτίζουμε μια ρουτίνα με όρια και κανόνες. Έτσι κι εμείς, που πολλές φορές νιώθουμε αγχωμένοι και χαμένοι με τα 24ωρα που περνούν και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε, χρειαζόμαστε πότε πότε μια μαγική σφήνα που θα μας καθοδηγήσει. Κάτι τέτοιο ήταν για μένα τα μυστικά της Άσπας: μια καθημερινή συμβουλή ή και κανόνας για να μπορέσω να διαχειριστώ το χρόνο μου λίγο καλύτερα! Είναι σπουδαίο να συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουμε τις ίδιες 24 ώρες!”

~ Χρύσα

Γεια! είμαι η Άσπα!

Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!

Η πορεία του blog μου αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μου e-book "Επιστροφή στα Σχολεία: Πλήρης Οδηγός για Γονείς" στο οποίο μοιράζομαι ιδέες για μια οργανωμένη σχολική χρονιά.

Θα είναι χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά μου! 

Τα διάβασα σαν βάλσαμο! Σ' ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς!

~ Αρτεμισία  

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για μαμάδες

Μεταξύ άλλων θα μάθεις:

  • Να εφαρμόζεις τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης χρόνου της σύγχρονης εποχής
  • Να αναγνωρίζεις σε τι θα πρέπει να λες ναι και σε τι όχι
  • Να βοηθήσεις τα παιδιά να ανεξαρτητοποιηθούν γρηγορότερα
  • Να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου
  • Να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Μόνο με 17€ (αντί για 47€) για τα επόμενα 20 λεπτά.
Η προσφορά λήγει αυτόματα σε...

Copyright © 2023 · Aspa Online · Όροι Χρήσης . Πολιτική απορρήτου