Aspa Online logo
Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες
Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες 5stars


Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες

1 e-book, 20 e-mails, 20 ημέρες

Οικογένεια, σπίτι, υποχρεώσεις, δουλειά, φίλοι... Προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να τα προλάβετε όλα, αλλά είναι δύσκολο... Ξεκινάτε την ημέρα αγχωμένη και χωρίς ενέργεια . Τελειώνετε την ημέρα εξαντλημένη και γεμάτη τύψεις.

Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή, τα Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες μπορούν να βοηθήσουν. Μέσα σε 20 μόλις μέρες θα σας μάθουν πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο σας καλύτερα, έτσι ώστε να αφήσετε περισσότερο χρόνο για αυτά που αξίζουν περισσότερο στη ζωή.

Ανυπομονούσα κάθε μέρα για το επόμενο μυστικό γιατί το καθένα είχε να με εμπνεύσει. Ευχαριστώ πολύ!

Τι περιλαμβάνουν τα Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες;

Με την παραγγελία σας θα λάβετε όλα τα παρακάτω:

To e-book

To e-book

Θα λάβετε τα μυστικά διαχείρισης χρόνου σε e-book (pdf) το οποίο θα μπορείτε να διαβάσετε από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό).

To 20ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με e-mail

To 20ήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με e-mail

Για τις επόμενες 20 ημέρες θα στέλνω καθημερινά στο email σας "το μυστικό της ημέρας". Το διάβασμα των μυστικών σε δόσεις, θα σας βοηθήσει να τα αφομοιώσετε καλύτερα και να τα βάλετε σε εφαρμογή ευκολότερα. Στο τέλος των 20 ημερών θα είστε μία διαφορετική, πιο οργανωμένη, πιο ήρεμη μαμά!

Τα συνοδευτικά εκτυπώσιμα Διαχείρισης Χρόνου

Τα συνοδευτικά εκτυπώσιμα Διαχείρισης Χρόνου

Τα εκτυπώσιμα θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε και να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητες σας.

“Τα μυστικά διαχείρισης χρόνου είναι σαν τη μαμά που σε παίρνει από το χεράκι και σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις, σε βοηθάει να διαχειριστείς την κάθε πληροφορία που έχεις στο κεφάλι σου και σε οργανώνει ώστε να μην χάνεις το χρόνο σου. Μου άρεσε που κάθε μέρα περίμενα να έρθει ένα μυστικό." 

~ Ιωάννα

“Το να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη μητέρα που τραβάει τα μαλλιά της όλη την ώρα προσπαθώντας να είναι "η καλύτερη μαμά του κόσμου" και να τα προλάβει όλα, σίγουρα σε κάνει να ηρεμείς και να νοιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Μέσα από τα "μυστικά" και γενικότερα το blog της Άσπας νοιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου. Νοιώθω ότι έχω έναν διαδικτυακό σύμμαχο!" 

~ Άννα 


Συχνές Ερωτήσεις

Τι θα συμβεί αφού ολοκληρώσω τη διαδικασία πληρωμής;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω; 

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»?

“Οι ψυχολόγοι λένε πως τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια όταν τους βάζουμε σε πρόγραμμα, όταν χτίζουμε μια ρουτίνα με όρια και κανόνες. Έτσι κι εμείς, που πολλές φορές νιώθουμε αγχωμένοι και χαμένοι με τα 24ωρα που περνούν και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε, χρειαζόμαστε πότε πότε μια μαγική σφήνα που θα μας καθοδηγήσει. Κάτι τέτοιο ήταν για μένα τα μυστικά της Άσπας: μια καθημερινή συμβουλή ή και κανόνας για να μπορέσω να διαχειριστώ το χρόνο μου λίγο καλύτερα! Είναι σπουδαίο να συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουμε τις ίδιες 24 ώρες!”

~ Χρύσα

Γεια! είμαι η Άσπα!

Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!

Η πορεία του blog μου αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μου e-book "Επιστροφή στα Σχολεία: Πλήρης Οδηγός για Γονείς" στο οποίο μοιράζομαι ιδέες για μια οργανωμένη σχολική χρονιά.

Θα είναι χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά μου! 

Τα διάβασα σαν βάλσαμο! Σ' ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς!

~ Αρτεμισία  

Μυστικά Διαχείρισης Χρόνου για Μαμάδες

Ξεκινήστε σήμερα!

1 e-book, 20 e-mail, 20 ημέρες

Μεταξύ άλλων θα μάθετε:

  • Να εφαρμόζετε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης χρόνου της σύγχρονης εποχής
  • Να αναγνωρίζετε σε τι θα πρέπει να λέτε ναι και σε τι όχι
  • Να βοηθήσετε τα παιδιά να ανεξαρτητοποιηθούν γρηγορότερα
  • Να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας
  • Να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή

Copyright © 2024 · Aspa Online · Πολιτική απορρήτου