Δωρεάν πρόκληση 5 ημερών:

ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ

Στη φύση, η μαμά πουλί ταΐζει τα μικρά της φέρνοντάς τους φαγητό στο στόμα. Όταν νιώσει ότι ήρθε η στιγμή να πετάξουν, αρχίζει να αφαιρεί τη λάσπη και το προστατευτικό στρώμα από τη φωλιά για να μείνουν μόνο τα μυτερά κλαδιά, να αισθανθούν άβολα και να θελήσουν να πετάξουν.


Ως μαμάδες χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο. Και παρ' όλο που έχουμε πολύ περισσότερα χρόνια στη διάθεσή μας για να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για την ενήλικη ζωή τους, τα χρόνια περνούν σαν αστραπή!  Το ξέρω γιατί πριν από λίγες μέρες το "μικρό" μου παιδί έγινε 18. 


Αν έχεις παιδιά 2-12 χρονών και αναζητάς τρόπους να τα βοηθήσεις να γίνουν πιο ανεξάρτητα, πάρε μέρος στη νέα μου δωρεάν πρόκληση 5 ημερών Πέτα Ψηλά! 


Από αύριο και για 5 μέρες, θα παίρνεις στο email σου μία νέα, εύκολη, απλή αποστολή που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τα παιδιά, να τα βοηθήσεις να ανεξαρτητοποιηθούν και να νιώσουν αυτοπεποίθηση. Κι έτσι όταν φτάσει η στιγμή... θα πετάξουν ψηλά!  

.

Γεια, είμαι η Άσπα! Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου! 


Τότε τα παιδιά μου ήταν 3,5 και 5,5 ενώ τώρα πηγαίνουν λύκειο και πανεπιστήμιο!

Τα χρόνια πέρασαν τρομακτικά γρήγορα... Και παρ' όλο που δεν έχουν φύγει ακόμα από τη "φωλιά", ξέρω ότι έχουν αποκτήσει γερά φτερά. ❤️

Αν ψάχνεις κι εσείς τρόπους να βοηθήσεις τα παιδιά να γίνουν πιο ανεξάρτητα και να πατήσουν γερά στα πόδια τους, είσαι στο σωστό μέρος. Κάνε τη δωρεάν εγγραφή σου στην 5νθήμερη πρόκληση και... το ταξίδι αρχίζει!


Άσπα - AspaOnline.gr 

Άσπα Τσαμαδή