Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά, εύκολα και απλά! 

Το Θέλεις να Παίξουμε είναι μία πλούσια συλλογή από 22 παιχνίδια για εκτύπωση, για να διασκεδάσετε οικογενειακώς και να χτίσετε αξέχαστες αναμνήσεις!

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Καμιά φορά, το να βρεις επιτραπέζια που θα απολαύσει όλη η οικογένεια είναι μια μικρή πρόκληση. Όταν όμως έχεις να επιλέξεις μεταξύ 22 διαφορετικών, η "αποστολή παιχνίδι" γίνεται παιχνιδάκι!  

Τα παιχνίδια του Θέλεις να παίξουμε; είναι διασκεδαστικά για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες! Θα βρείτε από επιτραπέζια με ζάρι και πούλια ως παιχνίδια με κάρτες. Και από sudokou ως ερωτήσεις γνώσεων!

Κάποια από αυτά, τα παιδιά θα τα παίξουν μόνα τους, κάποια θα τα παίξουν μαζί σας και κάποια μπορεί να θελήσετε να τα παίξετε μόνοι σας και χωρίς παιδιά (εγώ πάντως δεν θα το πω πουθενά!) 

Απλώς εκτυπώστε,  παίξτε και χτίστε αξέχαστες αναμνήσεις!  

Θέλεις να παίξουμε;

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Με την αγορά σας κατεβάζετε το pdf στη στιγμή και εκτυπώνετε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν. 

Τι συμπεριλαμβάνεται

 Στο Θέλεις να παίξουμε; θα βρείτε 22 επιτραπέζια παιχνίδια κάθε είδους (και τις οδηγίες τους). Τα περισσότερα παίζονται από 2 παίκτες και πάνω (υπάρχουν όμως και ορισμένα που μπορούν να παιχτούν από έναν παίκτη). Κάποια χρειάζονται περισσότερη τύχη, κάποια άλλα σκέψη ή λογική. Όλα όμως είναι διασκεδαστικά και θα σας εξασφαλίσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. 

Να μια μικρή προεπισκόπηση των παιχνιδιών:  

Θέλεις να παίξουμε;
Άσπα Τσαμαδή

Άσπα Τσαμαδή

Γεια! Είμαι η Άσπα!

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  

Από τότε έχουν περάσει 13 χρόνια. Και σε αυτά τα 13 χρόνια πολλά έχουν συμβεί! Τα κυριότερα δύο είναι ότι τόσο το blog όσο και τα παιδιά μου... μεγάλωσαν! 

Πρώτα θα πω για το blog: Η πορεία του αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου άνοιξαν πόρτες, μου έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Τώρα θα πω για τα παιδιά μου: Δυστυχώς (ή ευτυχώς) μεγάλωσαν κι αυτά! Παρ' όλο όμως που πηγαίνουν λύκειο, αγαπούν ακόμα τα παιχνίδια και είναι τα πρώτα που δοκίμασαν (και διασκέδασαν με) τα παιχνίδια του Θέλεις να παίξουμε. 

Θα χαρώ λοιπόν να δείτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάζουν! Για αυτό άλλωστε δημιούργησα το σετ! 

Καλή διασκέδαση! 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι παίρνω με την αγορά μου;

Σε ποιες ηλικίες παιδιών απευθύνονται τα παιχνίδια;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω να το παραγγείλω. Τι πρέπει να κάνω; 


Copyright © 2023 · Aspa Online · Όροι χρήσης ·  Πολιτική απορρήτου