Σςςςς.... Άκρως Εμπιστευτικό! 

Το Top Secret είναι μια πλούσια συλλογή με παιχνίδια για μικρούς μυστικούς πράκτορες. Αποκτήστε το και δείτε το σπίτι να γεμίζει με μυστήριο, περιπέτεια και διασκέδαση! (Και όπως είπαμε: μην το πείτε πουθενά!)  

Μυστικές υποθέσεις και παιχνίδια μυστηρίου για παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν να λύνουν μυστήρια και να παίζουν τους μυστικούς πράκτορες και τους ντετέκτιβ. Το Top Secret περιλαμβάνει παιχνίδια μυστηρίου, γρίφους, κωδικοποιημένα μηνύματα, αποκωδικοποιητές, παιχνίδια λογικής, μεταμφιέσεις, παιχνίδια παρατηρητικότητας και άλλα πολλά.

Τα παιχνίδια του Top Secret είναι διασκεδαστικά,  εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αναπτύσσουν την κριτική σκέψη και παροτρύνουν τα παιδιά να βρίσκουν λύσεις. 

Και όταν ολοκληρώσουν όλες τις δοκιμασίες θα πάρουν το δίπλωμα αποφοίτησής τους από τη σχολή μυστικών πρακτόρων!

  • Αν λοιπόν ψάχνετε ιδέες για ένα διασκεδαστικό απόγευμα ή ένα βροχερό Σαββατοκύριακο
  • Αν θέλετε να παροτρύνετε τα αδέλφια να συνεργαστούν για να λύσουν μυστήρια και γρίφους
  • Αν έχετε βαρεθεί να ακούτε "δεν έχω τι να κάνω" 
  • Αν θέλετε να δείτε λάμψη και ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών (ή μάλλον να υποθέσετε ότι υπάρχει λάμψη μια και θα φοράνε τα κατασκοπευτικά γυαλιά τους...) 
  • Ή αν απλώς θέλετε να τα ξεκολλήσετε από τις οθόνες.... 

μία είναι η απάντηση: TOP SECRET! 

Top Secret ebook

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Με την αγορά σας κατεβάζετε το pdf των 86 σελίδων στη στιγμή και εκτυπώνετε τα παιχνίδια που που σας ενδιαφέρουν. Συμπεριλαμβάνονται και οι λύσεις.  

Top Secret preview

Το ξέρατε ότι η Νο1 δεξιότητα που χρειάζεται κάποιος σήμερα για να επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα, σύμφωνα με το World Economic Forum, είναι η επίλυση προβλημάτων; 

Τα παιχνίδια του Top Secret αναπτύσσουν κριτική σκέψη και μαθαίνουν στα παιδιά να λύνουν προβλήματα! 

Πράκτορες James Bond & Aspa Online σε μυστικές αποστολές

Online. Aspa Online.

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή. Αλλά είμαι περισσότερο γνωστή ως... Online. Aspa Online. 

Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  

Από τότε έχουν περάσει 13 χρόνια. Και σε αυτά τα 13 χρόνια πολλά έχουν συμβεί! Τα κυριότερα δύο είναι ότι τόσο το blog όσο και τα παιδιά μου... μεγάλωσαν! 

Πρώτα θα πω για το blog: Η πορεία του αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου άνοιξαν πόρτες, μου έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Τώρα θα πω για τα παιδιά μου: Δυστυχώς (ή ευτυχώς) μεγάλωσαν κι αυτά! Παρ' όλο όμως που έχουν αφήσει πίσω τους την παιδική τους ηλικία, αγαπούν ακόμα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, λατρεύουν οτιδήποτε κατασκοπευτικό και με βοήθησαν να τεστάρω και να βελτιώσω όλα τα παιχνίδια του Top Secret (και το διασκέδασαν αφάνταστα)!

Θα χαρώ λοιπόν να δείτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάζουν! Για αυτό άλλωστε, μετά από εντατική εκπαίδευση δίπλα σε διάσημους πράκτορες (βλ. φωτογραφία) δημιούργησα το Top Secret.  

Καλή διασκέδαση! 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι παίρνω με την αγορά μου;

Σε ποιες ηλικίες παιδιών απευθύνονται τα παιχνίδια;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω να το παραγγείλω. Τι πρέπει να κάνω; 

(Εμείς πάντως θα το κρατήσουμε μυστικό...) 


Copyright © 2023 · Aspa Online · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου