Βρες το 2

Το Βρες το 2 είναι μία συλλογή με 22 ΝΕΑ κυνήγια θησαυρού (+10 δώρο) που συνεχίζει την επιτυχία του πρώτου δημοφιλούς Βρες το.

 Ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερη περιπέτεια, δημιουργική απασχόληση και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μέσα ή έξω από το σπίτι!  

Κυνηγήστε θησαυρούς και ζήστε αξέχαστες οικογενειακές εμπειρίες! 

Είτε ψάχνετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ένα βροχερό απόγευμα είτε θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σε πάρτυ ή εκδρομή, το Βρες το 2 έχει κάτι για τον καθέναν.

Τα παιδιά θα λατρέψουν τα 22 νέα κυνήγια θησαυρού!  

Και άλλο τόσο θα τα λατρέψετε κι εσείς, βλέποντας τα να ξεκολλάνε επιτέλους από τις οθόνες, να γελάνε, να κινούνται και να αναπτύσσουν τη φαντασία, τη λογική, την επίλυση προβλημάτων, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητά τους!   

Το Βρες το 1 (που κυκλοφόρησε πριν από 2 χρόνια) αγαπήθηκε πολύ αλλά το Βρες το 2 έρχεται για να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο, με 22 νέα συναρπαστικά παιχνίδια.  

Στο Βρες το 2 μεταξύ άλλων θα βρείτε:

  • Κυνήγι θησαυρού γενεθλίων για να ανακαλύψουν τα παιδιά το κρυμμένο δώρο τους! (Αλλά μη με μαλώσετε μετά αν το κυνήγι τους άρεσε περισσότερο από το δώρο τους. Όλα κι όλα!) 
  • Πειρατικό κυνήγι θησαυρού γεμάτο μυστήριο και γρίφους. Γιο χο χο!
  • Κυνήγι θησαυρού για το σούπερ μάρκετ και το εμπορικό κέντρο (ώστε να μη βαριούνται όταν έρχονται μαζί σας και να παραμένουν απασχολημένα). 
  • Μετεωρολογικό κυνήγι θησαυρού: Ένα μοναδικό κυνήγι στον κόσμο της επιστήμης που έχει διάρκεια μηνών! 
  • Κυνήγι θησαυρού ευγνωμοσύνης: Για να διδάξουμε στα παιδιά να εκτιμούν αυτά που έχουν. 
  • Διαστημικό κυνήγι θησαυρού, γιατί η φαντασία των παιδιών δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στη γη!
  • Και πολλά πολλά ακόμα!

Pdf άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Με την αγορά σας κατεβάζετε το pdf στη στιγμή και εκτυπώνετε τα κυνήγια που σας ενδιαφέρουν. 

Τα κυνήγια του Βρες το 2 είναι κατάλληλα για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Μπορούν όμως τα παίξουν και μικρότερα παιδιά, αν τους διαβάζετε εσείς τα στοιχεία. 

Άλλα παιχνίδια είναι λίγο πιο εύκολα, άλλα λίγο πιο δύσκολα. Θα βρείτε όμως κυνήγια για όλες τις ηλικίες ώστε κανένα παιδί να μη μείνει δυσαρεστημένο.

Μόνο για λίγο: Δώρο 10 επιπλέον κυνήγια με εικόνες!

Για λίγο μόνο, με την αγορά σας θα λάβετε και 10 επιπλέον κυνήγια με εικόνες. Τα κυνήγια αυτά είναι κατάλληλα για μικρότερα παιδιά που δεν μπορούν ακόμα να διαβάσουν.

Αν τα παιδιά σας είναι μεγάλα, αξιοποιήστε τα κυνήγια με εικόνες όταν θα συναντηθείτε με οικογένειες με μικρότερα παιδιά. Θα ενθουσιαστούν! 


Μην χάσετε τις νέες συγκινήσεις που προσφέρει το Βρες το 2.  Αποκτήστε το και βάλτε πλώρη για νέες συναρπαστικές περιπέτειες σήμερα! 

Άσπα Τσαμαδή

Άσπα Τσαμαδή

Γεια! Είμαι η Άσπα!

Καλώς ήρθατε! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 δημιούργησα το blog AspaOnline.gr για να μοιράζομαι τις περιπέτειές μου ως μαμά και τα μυστικά μου για να παραμένω οργανωμένη - χωρίς να χάσω τα λογικά μου!  

Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια. Και σε αυτά τα 15 χρόνια πολλά έχουν συμβεί! Τα κυριότερα δύο είναι ότι τόσο το blog όσο και τα παιδιά μου... μεγάλωσαν! 

Πρώτα θα πω για το blog: Η πορεία του αλλά και η γενικότερη διαδικτυακή μου παρουσία, μου άνοιξαν πόρτες, μου έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας, ενώ έχω εμφανιστεί σε πληθώρα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων, περιοδικών και εφημερίδων.

Τώρα θα πω για τα παιδιά μου: Δυστυχώς (ή ευτυχώς) μεγάλωσαν κι αυτά! Αγαπούν όμως ακόμα τα κυνήγια θησαυρού και πάντα με βοηθούν να τεστάρω και να τα βελτιώσω (και διασκεδάζουν στην πορεία). 

Θα χαρώ λοιπόν να δείτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάζουν.  

Καλή διασκέδαση! 


Συχνές Ερωτήσεις

Τι παίρνω με την αγορά μου;

Σε ποιες ηλικίες παιδιών απευθύνονται τα κυνήγια θησαυρού;

Δεν έχω το αρχικό Βρες το. Πειράζει να ξεκινήσω από το Βρες το 2;

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;  

Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και δεν ξέρω πού στο καλό είμαι. Ποια είναι αυτή η «Aspa Online»? 

Έχω άλλη απορία. Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Θέλω να το παραγγείλω. Τι πρέπει να κάνω; 


Copyright © 2024 · Aspa Online · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου